Exformatics
Følg os på:      

SÅDAN FÅR DU SUPPORT

Hvordan får jeg support? 

For at få support fra Exformatics’ supportteam, skal der oprettes en it-sag i jeres Exformatics-system. Det gør du ved at tage fat i din ESDH-ansvarlige, som kan oprette it-sager. Når du indberetter din sag til den ESDH-ansvarlige, må I meget gerne teste om problemet kan genskabes af andre brugere, så vi ved om det er et generelt eller brugerspecificeret problem.

For at vi kan yde den bedste og mest effektive support, skal vi modtage en detaljeret beskrivelse af, hvordan og hvor i systemet problemet opstår. Screendumps og fejlbeskeder kan yderligere være til stor hjælp. 

Hvordan får jeg feedback? 

Når it-sagen er oprettet, bliver vi straks informeret og vil kigge på den hurtigst muligt. Hvis vi ikke føler, at vi har fået en tilstrækkelig beskrivelse af problemet eller har problemer med at få det genskabt, vil vi vende tilbage med uddybende spørgsmål på it-sagen. For at blive opdateret på sagens status, skal du kontakte din ESDH ansvarlige, da kommunikationen med os vil ske derigennem.

FORDELEN VED TEAMVIEWER

I nogle it-sager er beskrivelsen i systemet, på mail eller over telefonen ikke tilstrækkelig, når supportteamet skal identificere problemstillingen. Vi tilbyder derfor en hurtigt og effektiv fjernsupport gennem TeamViewer, hvor du kan dele din computerskærm med en supportmedarbejder. Her får supportmedarbejderen adgang til at følge med på din skærm og har samtidig mulighed for at kontrollere mus og tastatur. På den måde kan I sammen genskabe det pågældende problem, hvilket er første step på vejen mod en løsning.

Supportmedarbejderen får adgang til din computer med din tilladelse, og du kan følge med i supporterens ageren på skærmen, imens TeamViewer sessionen finder sted.

Så snart TeamViewer sessionen er afsluttet, er det ikke længere muligt for supportmedarbejderen, at få adgang til din computer.

KOM I GANG MED TEAMVIEWER

  • Download TeamViewer – klik her (linker til Dropbox-folder)
  • Download programmet til din computer (Mac eller Windows)
  • Installér TeamViewer
  • Åben TeamViewer og tilgå dit ID (9 cifre) og adgangskode (4 cifre), som du skal oplyse til en Exformatics supporter for at give adgang til din computerskærm.