Exformatics
Følg os på:      

Exformatics' it løsninger

Exformatics er leverandør af standardsoftware til intelligent håndtering af information. Vores løsninger giver virksomheder og organisationer mulighed for i langt større grad at strukturere og videndele informationer via ét overskueligt interface. 

Her kan du læse mere om Exformatics ECM-løsning , samt vores nyeste løsning baseret på Adaptive Case Management.

ECM-LØSNING

Exformatics ECM opsamler og organiserer information, sætter struktur på aktiviteterne og strøm til processerne. Samlet giver det et unikt overblik over informationsmængderne og en platform til øget effektivisering for den enkelte medarbejder.

Klik her for at læse mere om Exformatics ECM

ADAPTIVE CASE MANAGEMENT 

Ved Exformatics ACM-løsning (Adaptive Case Management) er den unikke DCR teknologi blevet integreret i Exformatics ECM, som har skabt en komplet digital løsning og næste generations konfiguerbare ECM løsninger. Ved hjælp af DCR er det muligt at levere en standardløsning, hvor arbejdsgange bliver fuldstændig digitaliseret samt understøttet af fleksible processer.


Exformatics' løsninger understøtter:


Projektstyring

De værktøjer som Exformatics stiller til rådighed sikrer, at projekterne kommer i mål. Med Exformatics’ projektstyringsværktøj er det muligt at holde styr på opgaver, nøglepersoner, ressourcer, tidsforbrug og deadlines.

Klik her for at læse mere om projektstyring


Projektstyring med Exformatics. Mere end blot Gantt-kort

Aktivitetsstyring og sagsstyring

Med Exformatics er det slut med en endeløs mailstrøm af opgaver og aktiviteter uden ejermand. Exformatics byder på avanceret aktivitetsstyring og sagsstyring, der sikrer overblikket over alle involverede personer, sager/aktiviter, sagsakter og opgaver. 

Klik her for at læse mere om aktivitetsstyring og sagsstyring.Aktivitetsstyring og sagsstyring med Exformatics giver fuldt overblik

Kvalitetsstyring

Få styr på kvalitetssikringen med Exformatics. Med kvalitetsstyringen fra Exformatics er det muligt at leve op til de kvalitetskrav, der stilles til blandt andet dokumenthåndteringen i danske virksomheder og offentlige organisationer. 

Klik her for at læse mere om kvalitetsstyringssoftware fra Exformatics.Fuld kontrol med kvaliteten med kvalitetsstyring fra Exformatics

Skabelonstyring

Skabelonstyring har aldrig været nemmere. Med skabelonløsningen fra Exformatics er det nemt at administrere bl.a. Wordskabeloner og fraser fra centralt hold.

Dermed slipper man for at holde styr på, om det nu også er seneste version af en standardskrivelse, der sendes ud fra alle hjørner af en organisation.

Klik her for at læse mere om Exformatics Templates – Wordskabeloner på en intelligent måde.


   

Intelligent dokumenthåndtering med Exformatics skabelonstyring

Service Management og helpdesk

Saml din viden om kunderne for at opnå et bedre serviceniveau. Dette er muligt med Exformatics-løsninger, der benyttes som service management- og helpdeskløsning hos flere af vores kunder.

Med få klik kan der oprettes IT-sager i systemet, hvilket giver fuldt overblik over serviceaftaler, kontaktpersoner og dét, der skal til for at sikre en optimal løsning af en given problemstilling.

Klik her for at læse mere om Exformatics til helpdesks og service management.


 

Fuld kontrol med kontaktpersoner, kunder og medlemmer med service management/helpdesk fra Exformatics

Idea Management

Gode ideer opstår ofte rundt om i organisationen blandt medarbejderne. Men kun få organisationer har deciderede værktøjer til at opfange, strukturere og videreudvikle de gode ideer.

Exformatics tilbyder idea management, der kan sætte ideerne i system, knytte de rette personer og afdelinger på til den videre udvikling - og samtidig belønne medarbejderne for at bidrage til udviklingsarbejdet.

Læs mere om idea management med Exformatics her.Idea management fra Exformatics
Facebook 


LinkedIn