Exformatics
Følg os på:      

Har du en sikker og flydende pen? Og har du flair for god og enkel formidling, gerne med lidt kant? Så kan det være dig vi leder efter.

Exformatics A/S søger en ny studentermedarbejder til marketingafdelingen. Der er sket meget på marketingfronten hos os gennem det seneste år. Vi har bl.a. arbejdet med at udvikle ny kommunikationsstrategi, nyt grafisk udtryk og er pt. i de sidste faser af arbejdet med at lave et nyt website -alt sammen går i luften efter sommerferien, og kommer til at danne grundlag for en række spændende tiltag og nye projekter. Vi tilbyder således en stilling, hvor man får ansvar, får lov af prøve kræfter med lidt af hver, og hvor man er med til at udvikle forretningen.

DIN ROLLE OG FORVENTNINGERNE TIL DIG

Vi søger en profil, som har lyst til en hverdag med ansvar og stor spændvidde i arbejdsopgaverne lige fra hands-on til koordineringsopgaver. Opgaverne varierer, men en af de primære og tungtvejende er indholdsproduktion af forskellig art, fx til website, nyheder, SoMe, rapporter, salgsmaterialer osv. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at skrive samt, at du er god til at formidle til tider komplekst stof klart og enkelt. Du vil ligeledes have et stort ansvar for SoMe og vedligeholdelse af vores nye website (WordPress), herunder også Google Analytics. Derudover vil du blive involveret i diverse forskelligartede marketingaktiviteter, som indbefatter alt fra fx julekort og -gaver til vores kunder, vedligeholdelse af ringelister, markedsundersøgelser og dertilhørende aktiviteter osv. 

For at få succes i jobbet ser vi gerne, at du er:

• Selvstændig, kreativ og tager ejerskab for dine opgaver og ansvarsområder.
• 
God til at skrive tekster, som formidler budskabet klart og enkelt.

• I gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller lignende.
• Skriver fejlfrit og letlæseligt dansk og har styr på tegnsætning.
• Gerne skriver engelsk på højt niveau.
• Har mod på at kaste dig over at skrive inden for IT/software branchen.
• Rutineret bruger af MS Office pakken, herunder også PowerPoint.
• Gerne erfaring med WordPress og Google Analytics.
• Gerne erfaring med administration af sociale medier. 
• Effektiv, systematisk og har ordenssans. 
• Fleksibel og medvirker i løsningen af opgaver, der ligger uden for dit definerede arbejdsområde. 
• Indforstået med at Ad hoc og praktiske opgaver på kontoret er en del af jobbet. 

Vi tilbyder således en hverdag med ansvar og stor spændvidde i dine arbejdsopgaver. 

OM OS

Exformatics er en danskejet virksomhed, udvikler og leverer Softwareløsninger til aktivitets- og sags-styring (ECM/ESDH), og vi er kerneleverandør for flere danske virksomheder. Vi sætter en ære i, at vores kunder altid får en god service. Vores løsning bruges eksempelvis til håndtering af medlemssager i fagforbund, styring og behandling af fondsansøgninger og styring af komplekse projekter

EXFORMATICS SOM ARBEJDSPLADS
Som ny studentermedhjælper bliver du en del af et dynamisk mindre team med søde kollegaer. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet. Medarbejdernes trivsel og velbefindende vægtes højt. Organisationen har en uformel socialt orienteret kultur, der er præget af højt humør, og vi anser det som en fælles opgave at bidrage til den gode stemning. Vi er af den overbevisning, at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde. 

ANSÆTTELSESVILKÅR OG ARBEJDSPLADS
Stillingen er på ca. 15 timer ugentligt. Du vil referere til Marketing Manageren.
BONUS: Søde kollegaer, fleksible vilkår, frokostordning samt andre sociale arrangementer.
Kontoret ligger på: Dag Hammarskjölds Allé 13, 2. sal, 2100 København Ø

ANSØGNING

Send os hurtigst muligt din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til ip@exformatics.com. Skriv’Kommunikationsmedarbejder i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Marketing Manager Ina Pilegaard på 7020 9051 eller send en mail til ip@exformatics.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Facebook


LinkedIn