Exformatics
Følg os på:      

JOB HOS EXFORMATICS

Her kan du se, når Exformatics søger flere kræfter indenfor vores spændende branche:


Du er også mere end velkommen til at kontakte os eller sende uopfordret ansøgning på mail - klik her.

EXFORMATICS SOM ARBEJDSPLADS

Hos Exformatics er man en del af dedikerede teams, der bestræber sig på at give kunderne innovative løsninger, der gør hverdagen lettere for medarbejderne.

Vi tager naturligvis vores egen medicin og arbejder i Exformatics-løsningen, som er rygraden i alle projekter og aktiviteter. På den måde bidrager alle i Exformatics også til udviklingen af løsningen og indgår i testteamet, når nye innovationer skal afprøves.

Exformatics er en rummelig arbejdsplads, der giver mulighed for fleksible arbejdstider og –steder. Da vi til tider også er hos vores kunder, sikrer vi, at rammerne er på plads for en fleksibel arbejdsdag, uanset om man er i hovedkontoret, hos kunder eller arbejder hjemmefra. En af fordelene ved dette er muligheden for i høj grad selv at planlægge arbejdstiden og dermed sikre en balance mellem arbejdsliv, fritid og familietid.

Exformatics er en dynamisk arbejdsplads, hvor der er mulighed for videreudvikling og uddannelse. Ved at deltage i seminarer, arrangementer og kurser sikrer vi, at medarbejderne har de skarpeste kompetencer indenfor vores kerneløsning, der bygger på Microsofts produkter.

Hos Exformatics sætter vi stor pris på sociale aktiviteter og deltager jævnligt i motionsløb, går til kulturarrangementer og sørger for adspredelse med sociale arrangementer.

Exformatics i Danmark bor i skønne og lyse omgivelser tæt på Østerport station tæt på tog, bus og større indfaldsveje til København.

Vil du vide mere om Exformatics som arbejdsplads, så kontakt os på 7020 9051. 

Hop med på holdet

Vil du med på Exformatics-teamet? Se vores opslåede stillinger her eller send en uopfordret ansøgning på e-mail.

Du er velkommen til at kontakte os - klik her for at kontakte os!

IT-job hos Exformatics - arbejd med SharePoint, ECM mv.