Exformatics
Følg os på:      

OM EXFORMATICS

Exformatics gør op med de traditionelle løsninger til ESDH, ECM, vidensstyring, aktivitetsstyring, projektstyring og dokumenthåndtering.

Med vores unikke tilgang har vi sat fokus på den korte proces fra ide til fuld funktionel og brugervenlig løsning, der understøtter digitale arbejdsgange og dermed bidrager til øget effektivitet. Exformatics leverer standardløsninger baseret på Microsoft SharePoint/Office 365 og sikrer effektivisering af arbejdet og øget vidensdeling hos vores kunder. 

Exformatics har i en årrække haft et tæt samarbejde med Thomas Hildebrandt’s forskningsgruppe på IT Universitetet og har via bl.a. en ErhvervsPhD lavet et produkt, DCR, som er en regelbaserede procesmodel, hvor processer kan designes, simuleres og integreres direkte i IT-systemer. Vi er partner med ComputerCamp, som siden 2008 sammen med Exformatics har leveret komplette ECM-løsninger til foreninger og medlemsorganisationer.

Læs om tankerne bag navnet "Exformatics"

LEDELSE

 

Exformatics ejes af Holger Foss, som siden 1. februar 2018 har stået i spidsen for den daglige ledelse og drift af Exformatics. Holger Foss overtog rollen som administrerende direktør fra Morten Marquard, som er grundlægger af Exformatics og hovedarkitekt og -udvikler bag virksomhedens ECM-løsning. Morten er fortsat medarbejder af Exformatics, men tager ikke længere del i den daglige drift.

 

                                  

Holger Foss:

Holger Foss, medejer og administrerende direktør i Exformatics A/S har 25 års erfaring i IT-branchen, hvor han især har beskæftiget sig med salg, ledelse og forretningsudvikling. Holger har en uddannelsesmæssig baggrund som BSc fra Århus Universitet med en efterfølgende MBA fra Henley Business School.

Holgers karriere spænder vidt og han har haft flere ledende stillinger, bl.a. som dansk og nordisk salgsdirektør hos IBM, Country Manager hos Tieto Denmark A/S samt hans seneste stilling som administrerende direktør i softwarevirksomheden DSI-NEXT A/S.

Gennem hele sin karriere har Holger med sin dybe forretningsforståelse hjulpet virksomheder med at effektivisere deres IT-processer og gennemføre en digital transformation hos dem.

FAKTA

Etableret maj 2003

Adresse: 
Exformatics A/S
Dag Hammarskjölds Allé 13
2100 København Ø

Telefon: 7020 9051 Bag om navnet Exformatics - klik her