Exformatics
Følg os på:      

OM EXFORMATICS

Exformatics gør op med de traditionelle løsninger til ESDH, ECM, vidensstyring, aktivitetsstyring, projektstyring og dokumenthåndtering.

Med vores unikke tilgang har vi sat fokus på den korte proces fra ide til fuld funktionel og brugervenlig løsning, der understøtter digitale arbejdsgange og dermed bidrager til øget effektivitet. Exformatics leverer standardløsninger baseret på Microsoft SharePoint/Office 365 og sikrer effektivisering af arbejdet og øget vidensdeling hos vores kunder. 

Exformatics har i en årrække haft et tæt samarbejde med Thomas Hildebrandt’s forskningsgruppe på IT Universitetet og har via bl.a. en ErhvervsPhD lavet et produkt, DCR, som er en regelbaserede procesmodel, hvor processer kan designes, simuleres og integreres direkte i IT-systemer. Vi er partner med ComputerCamp, som siden 2008 sammen med Exformatics har leveret komplette ECM-løsninger til foreninger og medlemsorganisationer.

Læs mere om Exformatics som arbejdsplads HER.

AAA KREDITVÆRDIGHED

For tredje år i træk er Exformatics A/S i 2017 blevet tildelt den højeste kreditværdighed, AAA. Der er i 2017 2,5 % af danske virksomheder, som har opnået denne vurdering. Det betyder samtidig, at Exformatics A/S står til at opnå AAA bronze-rating ved årets udgang, som er en eksklusiv klub bestående af kun 0,5 % af alle danske virksomheder.

Exformatics bliver dermed én af de 3.366 virksomheder i Danmark, der er blevet tildelt AAA bronze-ratingen for højeste kreditværdighed gennem 3 år baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.  

Vi påskønner AAA-ratingen, idet den er et finansielt kvalitetsstempel på, at også eksterne kreditvurderingsbureauer vurderer os som en meget solid og troværdig samarbejdspartner. Kreditvurderingen understøtter således overfor kunder og leverandører, at vi er en sund, solid og ordentlig virksomhed som agere professionelt og ansvarsfuldt.” 
Morten Marquard, Adm. direktør i Exformatics A/S


LEDELSE

Vores ledelsesteam har erfaringerne og talentet til at bygge bro mellem strategisk forretningsudvikling og praktisk anvendelse af informationsteknologi til samlet at øge videndelingen i organisationen.


Morten Marquard, adm. direktør

Morten Marquard adm. direktør hos Exformatics A/S er uddannet datalog og har en unik baggrund med mere end 25 års erfaring i IT/teknologi branchen, hvorpå han har en dyb teknisk såvel forretningsmæssig forståelse og indsigt. 

Inden han i 2003 tilsluttede sig Exformatics teamet har han blandt andet arbejdet hos: Commerce One, Netscape og Accenture. Leverede løsninger omfatter blandt andet: ECM, CRM, projekt- og portefølgestyring, HR, kvalitetsstyring, kontraktsstyring og processtyring.

Morten har et tæt samarbejde med IT Universitetet i København, hvorved han har opbygget en dyb viden indenfor regelbaserede procesmodeller. Samarbejdet omfattet forskning bag og udvikling af DCR Graphs.

Arbejdet med de nyeste banebrydende teknologier indenfor proces og workflow management resulterede i 2016 i en finaleplads til ”BPM2016 Award” fra den internationale Workflow Management Coalition. Derudover er Morten medforfatter på en række videnskabelige artikler omkring og er en eftertragtet oplægsholder. 

FAKTA

Etableret maj 2003

Adresse: 
Exformatics A/S
Dag Hammarskjölds Allé 13
2100 København Ø

Telefon: 7020 9051

 Bag om navnet Exformatics - klik her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

  Exformatics kåret som gazellevirksomhed 2011


 Exformatics støtter Danmarks Børn