Exformatics
Følg os på:      

OM EXFORMATICS

Exformatics gør op med de traditionelle løsninger til ESDH, ECM, vidensstyring, aktivitetsstyring, projektstyring og dokumenthåndtering.

Med vores unikke tilgang har vi sat fokus på den korte proces fra ide til fuld funktionel og brugervenlig løsning, der understøtter digitale arbejdsgange og dermed bidrager til øget effektivitet. Exformatics leverer standardløsninger baseret på Microsoft SharePoint/Office 365 og sikrer effektivisering af arbejdet og øget vidensdeling hos vores kunder. 

Exformatics har i en årrække haft et tæt samarbejde med Thomas Hildebrandt’s forskningsgruppe på IT Universitetet og har via bl.a. en ErhvervsPhD lavet et produkt, DCR, som er en regelbaserede procesmodel, hvor processer kan designes, simuleres og integreres direkte i IT-systemer. Vi er partner med ComputerCamp, som siden 2008 sammen med Exformatics har leveret komplette ECM-løsninger til foreninger og medlemsorganisationer.

Læs om tankerne bag navnet "Exformatics"

LEDELSE

Exformatics ejes af Morten Marquard og Holger Foss, som udgør et stærkt partnerskab i virksomheden. Exformatics blev grundlagt af Morten Marquard, som fra 2003 til 2018 har været administrerende direktør i virksomheden. I dag ledes Exformatics i det daglige af Holger Foss, som siden 1. februar 2018 har været administrerende direktør og medejer af virksomheden.

Ledelsesteamet formår gennem individuelle erfaringer og kompetencer at bygge bro mellem strategisk forretningsudvikling og praktisk anvendelse af informationsteknologi som til sammen underbygger Exformatics’ identitet.

 

                  

Holger Foss:

Holger Foss, medejer og administrerende direktør i Exformatics A/S har 25 års erfaring i IT-branchen, hvor han især har beskæftiget sig med salg, ledelse og forretningsudvikling. Holger har en uddannelsesmæssig baggrund som BSc fra Århus Universitet med en efterfølgende MBA fra Henley Business School.

Holgers karriere spænder vidt og han har haft flere ledende stillinger, bl.a. som dansk og nordisk salgsdirektør hos IBM, Country Manager hos Tieto Denmark A/S samt hans seneste stilling som administrerende direktør i softwarevirksomheden DSI-NEXT A/S.

Gennem hele sin karriere har Holger med sin dybe forretningsforståelse hjulpet virksomheder med at effektivisere deres IT-processer og gennemføre en digital transformation hos dem.

Morten Marquard:

Morten Marquard, grundlægger og medejer af Exformatics A/S er uddannet datalog og har en unik baggrund med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, hvorpå han har en dyb teknisk såvel som forretningsmæssig forståelse og indsigt. Efter Morten trådte af som administrerende direktør i Exformatics har han fungeret som Vice President for Innovation and Technology, hvilket har givet ham mulighed for i endnu højere grad at fokusere på teknologien og udviklingen af Exformatics ECM platformen.   

Inden han i 2003 tilsluttede sig Exformatics teamet har han bl.a. arbejdet hos: Commerce One, Netscape og Accenture. Leverede løsninger omfatter blandt andet: ECM, CRM, projekt- og portefølgestyring, HR, kvalitetsstyring, kontraktsstyring og processtyring

Arbejdet med de nyeste banebrydende teknologier indenfor proces og workflow management resulterede i 2016 i en finaleplads til ”BPM2016 Award” fra den internationale Workflow Management Coalition. Derudover har Morten et tæt samarbejde med IT Universitet i København og er medforfatter på en række videnskabelige artikler omkring regelbaseret procesmodeller samt anses som en eftertragtet oplægsholder. 

FAKTA

Etableret maj 2003

Adresse: 
Exformatics A/S
Dag Hammarskjölds Allé 13
2100 København Ø

Telefon: 7020 9051

 Bag om navnet Exformatics - klik her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.