Exformatics
Følg os på:      

SKAF vælger Exformatics ESDH

 03-11-2010

SKAF – Stats- og Kommunalt Ansattes Forhandlingsfællesskab – vælger Exformatics ESDH til dokument- og aktivitetsstyring samt videndeling.

SKAF er forhandlingsfællesskab for Lærernes Centralorganisation (LC) og Centralorganisationen af 2010 (CO10), der tilsammen repræsenterer omkring 136.000 medlemmer.

Hos SKAF afløser Exformatics et ældre journalsystem, der ikke længere levede op til kravene til fleksibilitet og smidighed. Integrationen til andre løsninger, herunder Microsoft Outlook, var heller ikke optimal.

"Vi havde som overordnet målsætning for løsningen, at den skulle være et let tilgængeligt arbejdsredskab, der understøtter vores arbejdsprocesser, uanset hvilken funktion og hvilke opgaver, vi hver især har," siger Lenette Ahle Alder, projektleder konsulent i SKAF. 

Efter demonstration hos eksisterende Exformatics-kunder, var SKAF klar med kravende til deres kommende ESDH-løsning. Den skulle bevare og sikre dokumentationen for alle relevante dokumenter og handlinger på sager, den skulle kunne sikre den enkelte medarbejder et hurtigt systematisk overblik over en sags indhold og forløb, og det skulle være nemt og intuitivt at finde sager og dokumenter.

Simpel dokumenthåndtering

De krav levede Exformatics ESDH op til – og mere til.

SKAF vil over tid også få udvidet håndtering af kontaktpersoner, firmaer og organisationer i Active Directory, så alle informationer kan trækkes direkte fra Outlook og ind i fx brevhoveder, på labels etc., samtidig med at alle ændringer synkroniseres mellem Outlook og ESDH-løsningen. Det vil spare tid og mindske fejlraten hos SKAF.

Exformatics-løsningen faciliterer også nem håndtering af dokumenter og sager fra de forskellige organisationer under SKAF fra én og samme brugerflade.

SKAF har sekretariat i København K, hvorfra de betjener centralorganisationerne og administrerer Foreningen af Kommunale Chefer (KC).

Læs mere om dokumenthåndtering fra Exformatics her.

Fakta om SKAF


SKAF – Stats- og Kommunalt Ansattes Forhandlingsfællesskab – er etableret den 22. april 2002. 

SKAF er forhandlingsfællesskab for Lærernes Centralorganisation (LC) og Centralorganisationen af 2010 (CO10), der tilsammen repræsenterer omkring 136.000 medlemmer, hvoraf de knap 59.000 er omfattet af CFU’s aftale- og forhandlingskompetence.

SKAFs forhandlingsmodparter er primært: Finansministeren, Kommunernes Landsforening og Amtsrådsforeningen.

SKAFs fællessekretariat betjener ud over de tre centralorganisationer Foreningen af Kommunale Chefer (KC), med hvem der er indgået en administrationsaftale.

Læs mere om SKAF på www.skaf-net.dk