Exformatics
Følg os på:       Mød vores nye Head of Sales

Den 1. januar tiltrådte Carsten Højerup (45 år) som vores nye Head of Sales. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Carsten, der med mere end 20 år i IT- og teknologibranchen byder ind med stor erfaring og en bred viden inden for området. Carsten Højerup Head of Sales hos Exformatics.

Hvem er Carsten?

Carsten er uddannet i International Markedsføring og har med sine mange år i IT-branchen opnået en viden, der er bredt forankret i både infrastruktur og forretningsapplikationer. Hans spidskompetencer ligger i at finde løsningsmodeller for udfordringer og gennemføre optimeringstiltag af forretnings, proces og organisatorisk karakter igennem anvendelse af IT og teknologi.

Inden Carsten blev en del af Exformatics har han blandt andet tidligere været Executive Vice President hos PremiTech A/S og Managing Director / Country Manager hos ECM Computer System. Derudover har Carsten også tidligere i flere stillinger ’siddet på kundesiden’, hvortil han fortæller:

Det, at jeg også har ’siddet på kundesiden’ som beslutningstager i forhold til IT-investeringer blandt andet inden for CRM, ECM og mobile applikationer, gør, at jeg har en forståelse for, hvad der er vigtigt fra kundens perspektiv.

Som person går Carsten særligt op i trivsel, som han fortæller er et vigtigt nøgleord for ham. Derfor har Carsten fokus på at skabe en god hverdag på arbejdspladsen både for sine kollegaer og sig selv. Derudover påpeger Carsten, at han også lægger stor vægt på: kvalitet, integritet og tillid, som ligeledes er nogle vigtige nøgleord for ham.

Hvorfor Exformatics?

Carsten forklarer, at han fik interesse for Exformatics grundet det gode match mellem virksomhedens værdigrundlag, såvel internt som eksternt overfor kunder og partnere, og hans eget. Andre afgørende faktorer, som havde indflydelse på Carstens valg af Exformatics, var Exformatics arbejde med DCR processer, som en af de førende virksomheder i Danmark, samt produktet 'Exformatics Social ECM', som han forklarer således:

Jeg ser Exformatics fokus på Social ECM som værende en både spændende og nytænkende tilgang til traditionelle ECM løsninger, som kan bringe endnu mere værdi for virksomheder og organisationer blandt andet i forhold til effektivisering af arbejdsprocesser, forbedret kommunikation og øget videndeling.

Netop disse budskaber er noget af det, som Carsten glæder sig til at bringe ud i markedet. Han ser ligeledes frem til at arbejde med kunderne og få sammensat og implementeret nogle værdiskabende løsninger.

Efter den første tid hos Exformatics

Carsten er faldet godt til i teamet og oplever den første periode særdeles positiv. Han udtaler i denne forbindelse: 

Jeg har fået en fantastisk modtagelse af kollegaerne, og på trods af at jeg kun har arbejdet med dem i få uger, så er det utrolig positivt at mærke det stærke fællesskab, der er i organisationen, og den lyst, der altid er, til at hjælpe kollegaer og kunder, uanset opgavens omfang.


Facebook


LinkedIn