Exformatics
Følg os på:      Ny forbedret dokument webpart lanceret

Exformatics ECM dokument webpart er blevet opgraderet, og byder nu på flere smarte funktioner, som gør det lettere for dig at få overblik over og fremsøge dokumenter på aktiviteter.

Billede af den nye dokument webpart.  
        

Hurtig og overskuelig

Vi kan nu glæde Jer med, at dokument webparten er blevet opgraderet.

Udover et nyt design byder den nye dokument webpart også på flere nye funktioner.

En af disse er dokumentkronologi, som i den nye dokument webpart er skiftet ud med lister, hvor der som standard kun vises 10 dokumenter i hver liste. Fordelen er på denne måde, at siden hurtigere bliver indlæst, og grænsefladen bliver mere overskuelig at forholde sig til. 

Har aktiviteten mere end 10 dokumenter tilknyttet, dannes der flere sider, som du kan bladre i. 
Ønsker du mere end 10 dokumenter på grænsefladen, kan du ændre indstillingen til at være: 25, 50 eller alle dokumenter, hvorefter ændringen huskes i systemet.

Det er let at tilpasse antallet af dokumenter vist i listen.

Ny søgemulighed

En anden ny funktion i den nye dokument webpart er søgemuligheden.

Via denne funktion kan du filtrere og søge specifikke dokumenter frem via et søge ord, som indgår i dokumentets titel, forfatter eller dato. Derudover er det nu også muligt at søge efter tidspunkt, som ligeledes er en ny tilføjelse i den nye dokument webpart.

Dette betyder, at du slipper for at scrolle listen igennem i din søgning efter et bestemt dokument. 

Via søgefunktionen kan du hurtigt finde bestemte dokumenter frem.

Automatiske opdateringer

Automatisk opdatering ved både filtrering og dokumentkurven er yderligere en smart funktion i den nye dokument webpart.

Dette betyder, at du med det samme får en indikation af, at der er foretaget en ændring i kurvens indhold, når du lægger et dokument i kurven. Du skal altså ikke længere trykke på F5-tasten for at se opdateringen, som er tilfældet i den nuværende dokument webpart. 


Ændringer vises i dokumentkurven med det samme. 

Klar til opsætning

To af vores kunder, Stats- og Kommunalt Ansattes Forhandlingsfællesskab (SKAF) og Forhandlings-fællesskabet, gør allerede brug af den nye dokument webpart.

Chefkonsulent hos SKAF Lenette Alder fortæller, at de meget positive overfor den nye dokument webpart, og glade for flere af de nye funktioner:

Hertil påpeger Lenette, at listefunktionen gør det meget nemmere at overskue resten af sagssiden, som også er noget ved den nye dokument webpart, som de har stor glæde af hos SKAF.

Den nye dokument webpart er også klar parat til at blive integreret i Jeres Exformatics ECM system. Giv os et kald på telefon 7020 9051 for at høre mere.

Ved opdatering af ECM til version 7.6 er den nye dokument webpart standart i løsningen. Facebook


LinkedIn