Exformatics
Følg os på:      

Byd velkommen til de fire nye ansigter i Exformatics teamet

Exformatics har i efteråret styrket teamet med fire nye studenter-medhjælpere. I tæt samarbejde med resten af teamet bistår de med opgaver i Support- og Kommunikationsafdelingen. 

De fire nye IT-Supportere fra venstre: Martin, Iben, Rikke og Adam.


De fire nye ansatte er:

Martin S. Jensen er 26 år og studerer PBA i Produktudvikling og teknisk integration på Københavns Erhvervsakademi (KEA), hvorfra han ligeledes har en erhvervsakademi-uddannelse i IT Teknologi.

Han blev ansat som IT-Supporter d. 01.09.2016.

Tidligere har Martin været praktikant i The Organization for Security and Co-operation (OSC), hvor han var en del af et netværks management team, som havde til opgave at oprette og vedligeholde et klassificeret netværk til brug af kommunikation mellem landes militær. Igennem opholdet fik han en stor tekniske forståelse for netværk og opretholdelse af sikkerheden.

Exformatics ser frem til at gøre brug af Martins evner omhandlende netværk, når vi udvider vores forretningsområde og fremover i højere grad også tilbyder at hoste.

Martin er kendetegnet ved at være en ærlig og glad person, der bestræber sig på at gå positivt til opgaverne, men han er heller ikke bange for at træde i karakter og gå imod strømmen, når det er nødvendigt.

Efter den første tid hos Exformatics fremhæver Martin især den gode kommunikation og den fleksible arbejds-struktur.Iben B. Føyn er 21 år og studerer HA(it.) på Copenhagen Business School (CBS).

Hun tilsluttede sig IT-Supporten d. 01.10.2016. 

Iben er en altid smilende og udadvendt person, der er fuld af energi, som smitter af på dem, hun er sammen med. Hun elsker at giver andre en god oplevelse, og har via sin tid i servicebranchen en særlig god forståelse for kundeservice, som hun tager med sig i mødet med Exformatics kunder. 

Derudover har Iben også arbejdet som intro-vejleder på CBS, hvor hun lærte at handle i pressede situationer og tage ansvar for opgaver.

Efter den første periode hos Exformatics er Iben slet ikke i tvivl om, at hun er det rigtige sted. 

Iben blev via hendes flair og gode forståelse for IT hurtigt selvkørende, hvorpå hun allerede er blevet en værdifuld medarbejder i IT-Supporten. 

Rikke H. Johansen er 24 år og studerer Cand. Soc. Business Management på Roskilde Universitet (RU), hvorfra hun også har en bachelorgrad i Virksomhedsstudier og Kommunikation.

Hun blev en del af Exformatics teamet d. 01.09.2016, og bistår med opgaver i Kommunikationsafdelingen.

Tidligere har Rikke været Intern Kommunikationspraktikant i Holbæk Kommune, hvorfra hun har tillært sig vigtige kompetencer inden for: formidling, marketing og kommunikation. 

Rikke har også opnået brugbare evner via hendes passion for fodbold, som hun udover at have spillet i 16 år, også har arbejdet med som breddedommer samt dommervejleder ved Dansk Bold Union. Herigennem har hun opnået en særlig vedholdenhed og forståelse for samarbejdets værdi.

Efter den første tid hos Exformatics, fremhæver Rikke især det gode arbejdsmiljø.

Rikke er via hendes arbejde med diverse kommunikationsopgaver med til at sætte fokus på en spændende og forståelig kommunikation om Exformatics' IT løsninger. 


Adam Bjergvang er 22 år og studerer HA(it.) på Copenhagen Business School (CBS).

Han meldte sig ind under Exformatics fanen d. 12.09.2016 som en del af IT-Supportteamet.

Tidligere har Adam arbejdet som lærervikar, hvorfra han særligt tager det med sig, at han lærte at tage ansvar for store som små opgaver. Derudover pointerer Adam, at han også fik en særlig forståelse for at komme på bølgelængde med mange forskellige mennesketyper, som er noget Exformatics kunder også vil kunne få glæde af.

Adam fremhæver den meget selvstændige og tillidsfulde arbejdskultur hos Exformatics, hvor der er plads til at løse og påtage sig sager uden overkontrol. 

Han påpeger, at der også altid er mulighed for at få hjælp, når hans egne evner ikke rækker. Dette sikrer, at sagerne kommer helt i land, så hurtigt og effektivt som muligt, som netop er noget, Adam lægger stor vægt på.

Exformatics har i Adam fået en dedikeret medarbejder, der sætter en ære i at følge opgaverne til dørs. 


Facebook


LinkedIn