Exformatics
Følg os på:      

Exformatics lander første svenske kunde

 20-04-2010

Selvom Exformatics er helt nye på det svenske marked, så er den første kunde i hus, de næste er på vej og flere døre er sparket ind i Skåne og i Stockholm.

Det er det svenske it-konsulenthus AddPro, der har valgt Exformatics ESDH til at sikre, at alle processer i it-supporten følges.

"Exformatics tilbyder et produkt, som udelukkende er baseret på standardkomponenter fra Microsoft, hvilket gør det helt unikt," siger CEO i AddPro, Nicklas Persson

"Vi fik de første henvendelser fra svenske virksomheder direkte til vores danske kontor uden at have brugt en krone på markedsføring, og nu har vi fået den første kunde og er tæt på at lukke aftale med en kunde mere. Samlet set tror vi på at have 3-4 større kundekontrakter inden sommer," siger Jens Rapp Damsgaard, adm. direktør i Exformatics.

Læs mere om service management og helpdesk fra Exformatics - klik her.

Om AddPro AB


AddPro-koncernen arbejder inden for it-branchen og er etableret i 2000 i Malmø. Koncernen har expanderet kraftigt og har hele tiden vokset lønsomt og er i dag repræsenteret i Malmø (HK), Kalmar, Kristianstad, Helsingborg, Ørebro, Gøteborg og Stockholm.

AddPro AB er i dag marknadsledende inden for infrastruktur, sikkerhed og kommunikation, applikation og integration, support og drift, m.m.

AddPro AB næmer sig 200 ansatte, hvoraf ca. 160 er konsulenter.

Læs mere på www.addpro.se