Exformatics
Følg os på:      

Pressemeddelelse d. 12 december 2016

Dansk software-teknologi kan revolutionere procestænkning

Den danske softwarevirksomhed Exformatics høster international anerkendelse med en nominering til den prestigefulde BPM Awards (Business Process Management), for en unik teknologi, der kan optimere videnarbejdet i virksomheder og organisationer.

 

I disse dage venter den danske softwarevirksomhed Exformatics  i spænding på at finde ud af, om deres unikke teknologi inden for proces og videndeling kommer til at indbringe en eftertragtet BPM Award. Vinderne offentliggøres den 15. december, og hos Exformatics er man beærede over at være nomineret.

Det er helt klart en milepæl for os at blive nomineret til en BPM Award. Det er virksomheder, som IBM og OpenText, der tidligere har været nomineret og vundet, så vi er i fornemt selskab. Vi oplever en stor efterspørgsel og interesse for vores teknologi, så selvfølgelig er vi glade for, at man også har lagt mærke til os internationalt og har lyst til at give os denne anerkendelse”, siger Morten Marquard, CEO Exformatics.

Exformatics er nomineret til BPM Awards for deres arbejde med Dreyers Fond, der, ved hjælp af det unikke DCR-system (Dynamic Condition Response), gik fra en analog papirbaseret arbejdsgang til en digital papirløs arbejdsgang, hvilket ikke blot overskueliggjorde fordeling og administration af fondsmidler, men også reducerede administrationsarbejdet med hele 30 procent.

En overgang fra analog til digital kan ofte være svær, da mange eksisterende BPM-systemer ikke kan rumme den fleksibilitet, det daglige arbejde kræver. Det betyder, at virksomheder ender med et dyrt system, der i stedet for at fremme effektiviteten, skaber frustrationer hos de daglige brugere. 

Problemet med mange af de eksisterende BPM-systemer er, at de beskriver den, på papiret, mest effektive vej fra A til B, men ikke tager højde for de mange variationer, der beviseligt er fra de fastlagte arbejdsprocesser. Arbejder man fx i hospitalsvæsnet, ved man, at der er en proces, der hedder konsultation à diagnosticering à behandling, men man ved også, at der ofte er omstændigheder, der gør, at denne proces ikke er så enkel i virkeligheden. Derfor har vi lavet et system, der gør det muligt via regler at beskrive mål og retningslinjer for processer uden at låse ruten fast. Vi har altså skabt et innovativt system, som kan rumme en større kompleksitet i arbejdsprocesserne, og som hele tiden kan tilpasses skiftende regler og behov i den enkelte virksomhed”, siger Thomas Hildebrandt, der har grundlagt og ledet udviklingen af DCR-teknologien, støttet af en række forskningsbevillinger fra blandt andet det tidligere Strategiske Forskningsråd (nu Innovationsfonden), Velux-fonden, de to innovationsnetværk Infinit og CFIR. Ligeledes har Thomas Hildebrandt sammen med Morten Marquard vejledt et erhvervsph.d.-projekt ved Exformatics, som led i udviklingen af DCR-teknologien, der nu muligvis kan indbringe Exformatics en BPM Award.

BPM Awards

BPM Awards er en global og anerkendt Award for udmærkelse i Business Process Management. Kandidaterne bliver målt på parametrene: Innovation, Implementering og Gennemslagskraft. Blandt tidligere vindere er IBM, Whitestein Technologies, OpenText, APPIAN, AuraPortal, Pega og  ISIS Papyrus. I årets komite sidder blandt andre Keith Swenson, Vice President hos Fujitsu America og forfatter til en række anerkendte bøger om videnproduktivitet.

Facebook


LinkedIn