Exformatics
Følg os på:      

Exformatics skal optimere arbejdsgangene hos AC Børnehjælp

 27-08-2010

AC Børnehjælp har valgt Exformatics ESDH til at optimere arbejdsgangene i forbindelse med adoptioner. ESDH-løsningens indbyggede workflow skal frigøre resurser hos NGO’en og give ansøgerne et moderne og gennemskueligt adoptionforløb.


Strømlining af forretningsgangene og øget videndeling skal gøre det muligt at hjælpe flere børn ud af dårlige vilkår, samtidig med at de kommende forældre får en mere brugervenlig adoption.

Det er de vigtigste mål hos AC Børnehjælp, der netop har valgt Exformatics ESDH (elektronisk sags- og dokumenthåndtering).

Den selvejende institution, der formidler adoption af børn og forestår fadderskabs- og udviklingsprojekter i en række af verdens fattigste lande, har valgt ESDH-løsningen til at administrere adoptionssager.

"Vores mål har været at finde en løsning, der kan automatisere processerne, så vi kan frigøre resurser til at hjælpe flere børn. Endvidere skulle systemet også kunne integreres med vores hjemmeside, så ansøgerne let kan få adgang til hele deres sag, og dermed sikre en tryg og gennemskuelig adoption. Efter at have undersøgt markedet har vi valgt Exformatics, der bedst matcher vores behov og budget" siger Erik Arndal Nielsen, it- og webansvarlig hos AC Børnehjælp.

"Exformatics falder fordelagtigt ud på funktionerne og på den nemme konfiguration, ligesom brugervenligheden og den korte implementeringsfase vejer tungt. Det er vigtigt for os, at implementeringen ikke tager op til et helt år, hvor vi står i limbo mellem to systemer," siger Erik Arndal Nielsen videre.

Videndeling med de indbyggede arbejdsgange


Med aktiviteter i mere end 20 lande har AC Børnehjælp en række specialiserede adoptionsrådgivere, der alle sidder inde med en stor mængde viden om netop deres lands forhold. Den viden ønsker AC Børnehjælp at flytte fra de enkelte specialister til hele organisationen, så videndeling og fastlagte arbejdsgange kommer mere i fokus.
"Efter vi har gennemgået vores interne procedurer er vi blevet mere konkrete på vores behov for it-understøttelse. Her har Exformatics’ indbyggede workflowløsning været en øjenåbner, som bliver en bærende del af vores løsning," siger Erik Arndal Nielsen.

"Vi opererer i mere end 20 lande, der alle har deres egne procedurer. ESDH-løsningen understøtter vores ønske om at være fokuserede på opgaverne frem for at være delt op per land, hvilket vil frigøre resurser og skabe øget fleksibilitet," siger Erik Arndal Nielsen.

//

Nyhedsbrev

Her kan du læse de seneste nyheder fra Exformatics.

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, som vi sender til kunder og samarbejdspartnere, så kontakt os på info@exformatics.com.

Du kan også følge os på Twitter - se mere på www.twitter.com/exformatics.

 Se Exformatics i nyhederne - se mere her!