Exformatics
Følg os på:      

Elbek & Vejrup ny forhandler af Exformatics ESDH

 23-11-2010

Den hastigt voksende it-virksomhed Elbek & Vejrup med hovedsæde i Århus er ny forhandler af Exformatics ESDH. Med det nye partnerskab vil især de danske forsyningsvirksomheder kunne få større forretningsgevinster ud af deres eksisterende it-løsninger. 

Elbek & Vejrup er specialiserede i løsninger til forsyningssektoren, og med Exformatics ESDH i porteføljen får disse Microsoft SharePoint-baserede løsninger øget funktionalitet

- Vi har igennem de seneste år bevæget os ind på markedet for vidensdeling, sags- og dokumenthåndtering gennem etablering af vores egen SharePoint-afdeling, og vi tager et stort spring frem ved at få Exformatics’ stærke teknologi ind som en del af vore løsninger. Vi ved, at den udbygning af vores løsninger, som den nye aftale åbner for, imødekommer et stort behov hos vores kunder, siger Lars Vejrup, udviklingsdirektør i Elbek & Vejrup.

For Exformatics er partnerskabet med Elbek & Vejrup et vigtigt skridt ind på et voksende marked for ESDH-løsninger.

- Vi har stor respekt for Elbek & Vejrups resultater og professionalisme og er glade for at blive udvalgt som deres partner på dette vigtige område. Vi er allerede godt i gang med samarbejdet og glæder os over de tidlige, meget positive kundereaktioner på vort fælles initiativ. Vi er overbeviste om, at vi sammen kan skabe stor værdi for vore fælles kunder fremover, siger adm. direktør fra Exformatics, Jens Rapp Damsgaard.

//

Fakta

Om Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup har et dybt fagligt branchekendskab til forsyningssektoren og dens opgaver og udfordringer - et kendskab, der er baseret på års erfaring.  Elbek & Vejrup udvikler løsninger, der kan optimere og understøtte kundernes forretning og som binder teknologierne sammen.

Elbek & Vejrup lægger vægt på, at økonomi- og ressourcestyring, forbrugsafregning, ledelsesinformation og videndeling hænger sammen. Dét sikrer kunderne øget værdi, vækst og konkurrenceevne.

Læs mere om Elbek & Vejrup her (åbner nyt vindue)