Exformatics
Følg os på:      
EXFORMATICS OG KMD TALER PÅ BPM 2017 KONFERENCEN 

Både Exformatics og KMD har fået optaget artikler på den anerkendte internationale BPM 2017 (Business Process Management) konference og er i denne forbindelse eksklusivt blevet inviteret til at holde oplæg herom. Konferencen afholdes i år i Barcelona d. 10-15 september og er en af verdens største og mest anerkendte BPM konferencer. BPM 2017 KONFERENCE

BPM 2017 konferencen afholdes i Barcelona på Politècnica de Catalunya Universitet, og er den 15. BPM konference i rækken. Her samles anerkendte forskere og praktikere indenfor BPM-feltet fra hele verden til fem dage med et spændende program, der byder på et bredt spektrum af præsentationer, workshops og prisoverrækkelser. På konferencen er der rig mulighed for at dykke ned i et bredt spektrum af emner relateret til BPM såsom BPM innovation, procesmodellering og BPM teknologier.

Læs mere om BPM 2017 HER.

INTEGRATION AF DCR I KMD WORKZONE

I 2016 anerkendte KMD, at der er et voksende behov for brugertilpassede værktøjer i de kommende KMD ESDH-løsninger kaldet KMD WorkZone. I ønsket om at videreudvikle KMD WorkZone indgik KMD et partnerskab med Exformatics, der med produktet Dynamic Condition Response (DCR) er en af de førende indenfor deklarativ procesmodellering og simuleringsværktøjer.

Med integration af DCR i KMD WorkZone har KMD optimeret deres IT-løsning, som i dag bruges af 55 offentlige institutioner med i alt cirka 60.000 brugere.

Integrationen af DCR er særlig gavnlig for KMD´s IT-løsning målrettet den danske offentlige sektor, da lovgivningen og arbejdsforholdene for disse institutioner er komplekse og med jævne mellemrum ændrer sig. KMD kan nu således tilbyde en ESDH-løsning, som sikrer compliance og til enhver tid understøtter de komplekse forhold og processer, som videnmedarbejderne møder i deres hverdag.

KMD´S OPLÆG

I maj 2017 rullede KMD deres første IT-løsning ud med integreret DCR. Dette har allerede skabt stor begejstring blandt KMD´s udviklere og brugere, hvilket nu også er blevet bemærket internationalt på BPM 2017 konferencen, hvor KMD er blevet inviteret til at holde oplæg.

På BPM 2017 konferencen vil Lasse N. Hende, som er Lead Agile Product Owner on WorkZone products for Mobile and Business Process Management og Jacob Brix, der er Head of Product Management and Development i KMD holde oplæg om integrationen af DCR i KMD WorkZone og samarbejdet med Exformatics.

Lasse og Jacob vil blandt andet dykke ned i fordelene ved DCR, såsom at brugerne har særlig gavn af den automatiske dokumentation af processerne, hvilket betyder, at de slipper for den tidligere tidskrævende manuelle opgave, der var i forbindelse med at overholde dokumentationskrav, da dette nu styres og sikres af systemet.

EXFORMATICS´ OPLÆG

Morten Marquard, CEO i Exformatics, og Thomas Hildebrandt, lektor ved IT Universitet i København, som begge er nøglepersoner i udviklingen af DCR-teknologien, vil også holde oplæg på BPM 2017 konferencen.

Deres oplæg sætter fokus på, hvordan den nye EU persondataforordning (GDPR) kan digitaliseres ved hjælp af DCR-teknologien. De vil i denne forbindelse inddrage cases og dele ud af deres gode råd og praktiske erfaringer med at bygge løsninger til at imødekomme GDPR.

De to oplæg er målrettet publikum med interesse for anvendelse af deklarativ procesmodellering teknologi og vil omhandle emnerne:

  •      Process Modeling
  •      Process Redesign
  •      Process Implementation and Change
  •      Workflow Systems and Process Execution
  •      Adaptive Case Management


Fakta om bpm 2017

Hvornår: 10 - 15 september 2017

Hvor: Politècnica de Catalunya Universitet, Barcelona, Spain.

Hjemmeside: bpm2017.cs.upc.edu

Facebook


LinkedIn