Exformatics
Følg os på:      

 

DEN NYE EXFORMATICS OFFICE ADDIN 7.7.2 KLAR MED NYE FORBEDRINGER

Exformatics Office AddIn understøtter: Word, Excel, PowerPoint, Outlook samt Windows, og gør det lettere at arbejde med dokumenter og mails fra: Office, Outlook og Windows, der integreres i Exformatics ECM/SharePoint. 

Office AddIn 7.7.2 er en del af Exformatics ECM, men frigives separat da den kan anvendes af brugere af tidligere versioner af Exformatics ECM. 

Den nye AddIn bidrager med en ny og hurtigere måde at løse vidensmedarbejdernes udfordringer. Vi anbefaler altid vores kunder, at opdatere AddIn til nyeste version. Nedenfor fremhæves de nye forbedringer i denne version:  

Exformatics-menu i Office

I sidste version ændrede vi måden at vise Exformatics-menuen i eksempelvis Word. Det betød, at flere troede, menuen var væk, men den var blot blevet flyttet til hjem-fanen. Vi har ændret koden således, at jeres menu er fastlåst (efter jeres eget ønske), hvilket sikrer at det ikke ændres ved fremtidige opdateringer.

Datoformatering

Grundet opsætning i SQL web.config ændredes datoformat fra dansk til amerikansk, hvilket betød, at mails dannet i perioden 1. til 12. i en måned blev tracket med forkert dato.  Dvs. at mails fra 7. november ville blive tracket som værende fra den 11. juli.

Hvorfor opdatere AddIn?

Som udgangspunkt yder vi kun support på den nyeste version. Skulle I finde fejl i AddIn'en vil vores første svar til jer være: "Hvilken version af AddIn'en er der tale om?" Det er ikke sikkert, at vi i vores releasenotes har ramt jeres problem helt nøjagtigt, men vi oplever tit, at en fejlrettelse også rammer andre problemer, som herved bliver løst automatisk. Derfor anbefaler vi altid, at I opdaterer AddIn til nyeste version.

Derudover udvikler vi jævnligt nye funktionaliteter, som kommer fra jer - vores kunder. I får således disse stillet til rådighed, men behøver ikke at tage det i brug med det samme. Der kan også være ændringer, som er en direkte følge af opgradering i Office, SharePoint eller Internet Explorer. Disse bliver vi også typisk bekendt med gennem jer, da I indberetter fejl, der går ud over jeres funktionalitet/brug af AddIn'en.

Se Release Note for mere info om nyheder og forbedringer samt links til download af den nye AddIn - Klik her 

 

Facebook


LinkedIn