Exformatics
Følg os på:      den nye eXFORMATICs
 
OFFICE ADDIN 7.7.1 er ude nu

Exformatics Office AddIn understøtter: Word, Excel, PowerPoint, Outlook samt Windows, og gør det lettere at arbejde med dokumenter og mails fra: Office, Outlook og Windows, der integreres i Exformatics ECM/SharePoint. 

Exformatics Office AddIn 7.7.1 er en del af Exformatics ECM 7.7, men frigives separat da den også kan anvendes af brugere af tidligere versioner af Exformatics ECM. 

Den nye AddIn indeholder flere nye løsninger, som understøtter videns-medarbejderens arbejde.

Især tre forbedringer kan fremhæves: 

1. Ny track-funktion

Med den nye ’vælg alle’ funktion, kan du med et enkelt klik tilknytte alle vedhæftede filer og kontakter, når en mail trackes.

2. Ny opsætning af QuickParts i standard breve

Det er nu muligt at gemme QuickParts fra standard breve som tekst, hvilket sikrer, at ændringer bliver gemt og ikke laves om i takt med opdatering af de pågældende QuickParts. Derudover har QuickParten fået tilføjet et nyt filter, der gør det nemmere og hurtigere at søge i de forskellige QuickParts.

3. Nyt mailikon i dokument webparten

Dokument webparten har fået et nyt mailikon, som viser, om mailen er sendt fra en intern kollega eller fra en anden. På denne måde kan du hurtigt og uden at åbne mailen danne dig et overblik over, hvem der er afsender på mailen, og om mailen stammer fra andre parter end interne kollegaer.

 

Hent her ’Release Notes’ for mere information om nyheder og forbedringer i den nye AddIn samt link til download.
Facebook


LinkedIn