Exformatics
Følg os på:      

Kundecases

Exformatics har leveret ECM- og DCR-løsninger til en række offentlige og private kunder i forskellige brancher. 

Her kan du se et udsnit af vores kunder og læse om vores erfaringer og fordele ved vores produkter.  

For yderligere information om vores referencekunder, kontakt os her.
 


Nystiftede Velliv Foreningen digitaliserer hele fondsadministrationen 

Velliv Foreningen har med Exformatics’ fondsløsning foretaget en total digitalisering af hele deres komplekse ansøgningsproces, hvilket har gjort foreningens omfattende arbejde hurtigt og effektivt, samtidig med, at kvaliteten er øget. 

 

Dreyers Fond blev 100% papirløse

Dreyers Fond har med Exformatics ECM og Exformatics ACM Fond effektiviseret og digitaliseret deres analog papirbaserede arbejdsgange ved at overgå til fuldt integrerede IT-baserede og papirløse arbejdsgange.


 

Kvalitet og medlemsservice får løft med Exformatics ECM

Viden er det væsentligste aktiv i Pharmadanmark, forbundet for akademikere inden for lægemiddelområdet. Den samlede viden i forbundet skal være nem at tilgå for at fastholde servicenivauet over for medlemmerne og opfylde de interne kvalitetsmål. Det sikrer Exformatics ECM for Pharmadanmark.


 

Aha-oplevelse med Exformatics ECM

Hos FTF, der er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte under cirka 90 fagforeninger og forbund, samler 150.000 dokumenter i ECM-løsningen fra Exformatics. Hos FTF integrerer Exformatics ECM til Navision og Lotus Notes.


 
BWSC

Massive tidsbesparelser med Exformatics som projekt- og dokumentstyring

Minimering af administrativt arbejde, øget revisionsstyring på tusindvis af dokumenter og manualer på byggeprojekter og digital overførsel af informationer til byggesites verden over. Det er blandt de fordele, som BWSC, Burmeister & Wain Scandinavian Contractor høster med ECM fra Exformatics.


Davids Samling 

Overblik og effektiv videndeling med Exformatics ECM

Museet Davids Samling har skiftet fællesdrev, mangel på overblik og versionsstyring ud med det innovative ECM fra Exformatics. Intern kommunikation er nu flyttet fra indbakken til aktivitetsstrømmen i løsningen til aktivitets- og dokumenthåndtering.

Exformatics ECM binder TELE Greenland sammen

Bedre videndeling og mere strømlinede processer er nogle af de gevinster, som TELE Greenland høster med Exformatics ECM. Grønlands teleudbyder og postvæsen har valgt Exformatics ECM for at effektivisere på tværs af organisationen, gøre arbejdet nemmere for medarbejderne og sikre, at viden ikke går tabt. TELE Greenland bruger Exformatics ECM til blandt andet projekthåndtering, aktivitetsstyring og dokumenthåndtering.


LO-logo

LO digitaliserer sagsbehandlingen

En fuldstændig digital videndeling af resultatet af implementering af ECM hos LO. Tre år efter ECM er taget i brug, findes op mod en million dokumenter fordelt på cirka 150.000 sager i løsningen. LO sigter mod total integration med eksterne partnere og bruger ECM til at knytte sager sammen med opgaver, e-mails, dokumenter, skabeloner og møder.

Exformatics ECM sikrer medlemsservicen

Informationer om 40.000 medlemmer er samlet i DM’s (Dansk Magisterforening) ECM-løsning. DM bruger Exformatics ECM til at opsamle og sætte struktur på de mange informationer om medlemmerne, som 90 medarbejdere dagligt rådgiver og forhandler på vegne af.
Videndeling og arbejdsgange får et boost med Exformatics ECM

De danske bibliotekarer er eksperter i viden og videndeling. Og hos Bibliotekarforbundet, der samler bibliotekarerne, har videndelingen nu fået et løft med Exformatics ECM. Løsningen integrerer til medlemssystemet og mindsker dermed fejlraten og sparer medarbejderne tid.
Brancheliste

Exformatics har erfaring med løsninger til aktivitets-, projekt- og vidensstyring samt dokumenthåndtering til følgende brancher (i alfabetisk rækkefølge):

Administrationsselskaber
Energisektoren
Faglige organisationer
Finansielle selskaber
Fonde
Forsyningsselskaber
Interesseorganisationer
Kommuner
Medievirksomheder
Ministerier
Museer
NGO'er
Offentlige instanser
Post- og televirksomheder
Produktionsvirksomheder
Rådgivende ingeniørvirksomheder
Uddannelsesinstitutioner

 Exformatics har erfaring med en lang række brancher og organisationer - kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig