Exformatics
Følg os på:      

ECM til offentlige organisationer

Exformatics tilbyder ESDH mv. offentlige organisationer.Exformatics tilbyder digitalisering, arkivering, søgbarhed og arbejdsgangsunderstøttelse i én og samme løsning. 

Med løsninger fra Exformatics har offentlige organisationer mulighed for at overholde kravene til arkivering samtidig med at informationen nemt deles internt og eksternt, arbejdsgangene understøttes og deles digitalt samtidig med at rutineopgaver effektiveres.

Med Exformatics ECM’s indbyggede digitale arbejdsgange kan medarbejderne holde fokus på fremdriften fremfor på hver enkelt detalje og opgave. Hver fase er allerede defineret – komplet med delopgaver, relevante dokumenter og skabeloner samt kontaktpersoner.

Indførelsen af Exformatics er økonomisk attraktiv, da vores unikke implementeringsmodel lægger mindst muligt pres på medarbejderressourcer og kræver færre konsulenttimer. 
 
Exformatics ECM er et digitalt værktøj til Microsoft SharePoint og Office, der flytter ECM fra arkivering og dokumenthåndtering til digital understøttelse af de mange arbejdsgange i organisationer.

Løsningerne fra Exformatics smelter ind i forretningen og tilpasses arbejdsgangene på tværs af organisationen. Med Exformatics er det slut med at få trukket tunge it-kolosser og usmidige løsninger ned over hovederne.

Dette får du med it-løsninger fra Exformatics:

- Komplet ECM med nem integration til en række standardløsninger
- Digital understøttelse af arbejdsgange
- Digital arkivering med få klik 
- Arkivering til Statens Arkiver
- Minimering af administrativt rutinearbejde
- Frase- og skabelonsstyring til forsimplet korrespondance

Facebook


LinkedIn